Vad kostar det att installera laddbox i Dalarna?

Att installera en laddbox i Dalarna hemma vid din fastighet ger dig tillgång till effektiv laddning när helst du önskar samtidigt som det är en kostnadseffektiv lösning. Här finner du mer information om vad som ingår i priset då du köper en laddbox genom oss.

Har du en bil som drivs av el och vill du installera en laddare hemma så att du kan ladda bilens batterier under natten så de är fulladdade till morgonen därpå? Då kan du kontakta oss på Byggevallens Elservice som är specialister på laddboxar, laddstationer och DC-laddare. Vi kan erbjuda dig ett stort sortiment av laddstolpar så att du kan få exakt den laddbox i Dalarna som uppfyller alla dina behov. Med en egen laddbox i Dalarna får du en säker laddning till ett betydligt lägre pris än du betalar på laddstationer.

 

Kostnad för att installera laddbox i Dalarna

Kostnaden för installation av en laddbox i Dalarna är fördelat på inköpskostnad för laddboxen, materialkostnader för installationen och arbetskostnader. En laddare finns att hitta i flera olika prisklasser beroende på vilket utförande och vilka funktioner du önskar. Då det kommer till arbetskostnaden och övriga materialkostnader så varierar även kostnaden här beroende på vilken modell som ska installeras och vart. Andra faktorer som spelar in är om fastighetens elsystem behöver uppgraderas och hur nära elsystemet laddplatsen ska placeras.

 

Skatteavdrag för grön teknik vid installation av laddbox i Dalarna

Sedan den 1 januari år 2021 har privatpersoner möjlighet att göra ett skatteavdrag för investeringar i grön teknik. Skatteavdraget är på 50 % av totalkostnaden, vilket inkluderar kostnad för laddare, material och arbete. Det maximala skatteavdraget som du kan göra är 50 000 kronor per år. Avdraget får du direkt på fakturan från oss vilket betyder att du slipper ligga ute med pengarna.

 

Laddboxar för företag och bostadsrättsförening

Vill ditt företag eller din bostadsrättsförening installera laddbox för de boende, anställda eller för sina kunder kan vi erbjuda dig kompletta lösningar som även omfattar betalningssystem. En investering i laddboxar för kommersiellt användande kan över tid bli en lönsam affär för föreningen eller företaget. Vi kan också bygga laddstationer och installera DC-laddare för kommersiellt bruk på parkeringsplatser, garage eller på olika servicestationer.

 

Anlita oss då du ska installera laddbox i Dalarna

Vi på Byggevallens Elservice utför installationer av laddboxar åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastighetsägare. Genom vårt samarbete med Nextgreen och DEFA kan vi tillhandahålla med ett bra sortiment av de senaste laddboxarna på marknaden. Vi kan erbjuda dig en helhetslösning där du får ett komplett pris som omfattar laddbox, material och arbetskostnader. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan inspektera ditt elsystem och fastighetens förutsättningar för att installera laddbox i Dalarna.

Ta hjälp av oss på Byggevallens Elservice!

Är du intresserad av att installera en laddbox i Dalarna? Fyll i formuläret nedan så återkommer våra auktoriserade elektriker med en offert inom kort!