Hur går installation av laddbox i Dalarna till?

Om du vill installera laddbox i Dalarna på företagets eller föreningens parkeringsplats så att personal, kunder, besökare eller boende kan ladda sina elbilar kan du vända dig till oss. Vi erbjuder heltäckande lösningar för laddboxar, laddstolpar och laddstationer i Dalarna.

När ditt företag eller din bostadsrättsförening vill installera laddboxar i Dalarna finns det flera olika modeller, som exempelvis laddare med dubbla uttag, och med olika laddningsstyrka att välja mellan. Det finns också olika administrationsprogram som ni kan använda för att administrera, få fram statistik och för att få betalningsunderlag. Ni kan välja att installera laddstolpar för att kunna erbjuda anställda eller boende möjligheten att ladda sina elbilar men även betalande kunder och besökare om ni vill att investeringen ska vara lönsam och ge avkastning. Ni är välkommen att kontakta oss på Byggevallens Elservice för att erhålla kostnadsfri rådgivning då ni ska installera laddbox i Dalarna.

 

Att installera en laddbox i Dalarna

När vi på Byggevallens Elservice installerar laddare åt företag och föreningar börjar vi alltid med att göra ett platsbesök där vi kan inspektera platsen för installationen. Då kan vi även lyssna på vilka önskemål du har och lämna rådgivning kring köp av laddbox. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så återkommer vi inom kort för att bestämma dag och tid.

 

Bestämma användningsområde

Vid vårt platsbesök fastställer vi hur ni vill använda företagets laddboxar. Om ditt företag ska installera laddboxar kan du välja att de endast ska användas för firmabilar eller också för personalens privata elbilar. Du kan även välja att låta kunder till er eller besökare av företaget ladda sina elbilar i företagets laddboxar. Det finns olika sätt att kunna ta betalt för den elektricitet som används för att ladda bilar. Det gör att din investering i laddbox i Dalarna snabbt kan bli lönsam.

 

Så installerar vi en laddbox i Dalarna

När vi har alla förutsättningar och användningsområdet klart för oss och då du har valt ut vilken typ av laddbox som ska installeras kommer vi ut till fastigheten på överenskommen dag. Om elsystemet behöver uppgraderas för att klara av de nya påfrestningarna som laddboxar kan medföra så börjar vi med att göra detta. Därefter monterar vi laddboxar på överenskommen plats och kopplar upp dessa på nätet så att vi kan administrera och du kan få statistik och information för att ta betalt.

 

Anlita oss då du ska installera laddbox i Dalarna

Vi hos Byggevallens Elservice är specialister på laddboxar i Dalarna och utför installationer åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och kommunala / statliga bolag. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan lyssna på dina önskemål och lämna råd och offert.

Ta hjälp av oss på Byggevallens Elservice!

Är du intresserad av att installera en laddbox i Dalarna? Fyll i formuläret nedan så återkommer våra auktoriserade elektriker med en offert inom kort!