Laddstationer / DC-laddare

Laddstationer / DC-laddare

Byggevallens Elservice är specialister på laddare för elbilar och kan erbjuda installationstjänster till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och föreningar. Om ditt företag vill sätta upp en laddstation i Dalarna där bilister kan ladda sina elbilar, kan vi hjälpa dig! Vi har bland annat möjlighet att installera DC-laddare som är ett mycket bra alternativ då man har besökare som snabbt behöver ladda sin bil för fortsatt färd.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig med installationer av laddstationer och DC-laddare.

 

Laddstation i Dalarna med DC-laddare

Med en DC-laddare kan man erbjuda bilister med elbilar en snabb laddning. Till skillnad mot en vanlig laddbox så har en DC-laddare en inbyggd likriktare som innan laddning omvandlar växelström till likström. Det gör att batteriet kan laddas direkt och med en större effekt. I det sortiment av laddare som vi tillhandahåller finns också så kallade destinationsladdare som ger besökarna möjlighet att ladda sina bilar då de står parkerade under en längre tid.

Byggevallens Elservice är vana att arbeta med stora elsystem där det ställs höga kvalitetskrav. Därmed kan vi erbjuda er flexibla helhetslösningar oavsett om du vill sätta upp en större laddstation eller installera en enkel laddbox i Dalarna

Ta hjälp av oss på Byggevallens Elservice!

Är du intresserad av att installera en laddbox i Dalarna? Fyll i formuläret nedan så återkommer våra auktoriserade elektriker med en offert inom kort!