Laddbox - privatperson

Laddbox - privatperson

Att installera en laddbox hemma är en dröm för dig som har en elbil och kontinuerligt behöver ladda bilen. Med en egen laddbox i Dalarna kan du enkelt ladda bilen över natten så att den är fulladdad varje morgon då du ska till arbetet. Det krävs inget tillstånd för att installera en egen laddbox samtidigt som du som privatperson även kan få ett skatteavdrag för grön teknik. Det skatteavdraget uppgår till 50 % av dina totala kostnader för laddbox, material och arbetskostnad upp till maximalt 50 000 kronor per år. Skatteavdraget får du direkt på vår faktura vilket gör att du inte behöver ligga ute med pengarna.

 

Beställ din laddbox i Dalarna från oss

Vi hos Byggevallens Elservice säljer och installerar lösningar för laddning av elbilar till hela Dalarna, vare sig det gäller privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar. När du anlitar oss för att installera din laddbox i Dalarna, tar våra behöriga elektriker an sig totalentreprenaden för ditt projekt och ser därmed till att processen fortlöper smidigt och säkert från start till slut. Vi kan erbjuda ett brett sortiment av laddare från våra samarbetspartners DEFA och NextGreen vilket gör att vi utan tvekan kan hitta rätt lösning för dig. Du är välkommen att kontakta oss för vidare information.

Ta hjälp av oss på Byggevallens Elservice!

Är du intresserad av att installera en laddbox i Dalarna? Fyll i formuläret nedan så återkommer våra auktoriserade elektriker med en offert inom kort!