Laddbox - förening / företag

Laddbox - förening / företag

Om det finns flera hushåll i din bostadsrättsförening som har elbil kan det vara relevant att installera en eller flera laddboxar. Detta gör det möjligt för de boende att ladda sina elbilar eller laddningsbara hybrider när de är i hemmet, så att de alltid har fulladdade bilar varje morgon. Med ett administrationssystem kan man välja mellan olika lösningar när det kommer till att ta betalt för den elektricitet som de boende använder. Antingen kan de som använder en laddbox i Dalarna betala för exakt den el som de använder eller så kan all elektricitet som används varje månad faktureras i lika stor del till de som har tillgång till laddboxarna.

 

Byggevallens Elservice installerar din laddbox i Dalarna

När du väljer att anlita Byggevallens Elservice för installation av din förenings eller ditt företags laddboxar får du tillgång till vår breda kompetensbas. Det innebär bland annat att vi kan erbjuda dig säkra, miljövänliga och flexibla helhetslösningar. Vi är installatörer åt Defa och Nextgreen och kan därmed tillhandahålla med hela deras sortiment av laddboxar, laddstationer och DC-laddare. Det finns också ett flertal olika administrationsprogram att välja mellan där ni kan få statistik och ändra inställningarna för era laddare. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa din förening eller ditt företag med installation av laddbox i Dalarna.

Ta hjälp av oss på Byggevallens Elservice!

Är du intresserad av att installera en laddbox i Dalarna? Fyll i formuläret nedan så återkommer våra auktoriserade elektriker med en offert inom kort!