Vi installerar laddbox i Dalarna med dubbla uttag

Har ni flera elbilar i ert hushåll kan du vända dig till oss för att få hjälp med att installera en laddare med dubbla uttag. Det gör att ni kan ladda två bilar samtidigt över natten. Vi är proffs på laddbox i Dalarna och kan erbjuda dig en helhetslösning.

Har du elbil är det smidigt att installera en laddbox hemma så att du kan ladda din bil över natten så du har fullt batteri nästkommande morgon. Med en egen laddare kan du ladda din elbil säkert och med maximal kapacitet utan att riskera att överbelasta din fastighets elnät. Om ditt hushåll har två elbilar kan du välja en laddbox i Dalarna som har dubbla uttag så att båda bilarna kan laddas samtidigt. Vill du installera en laddare vid din fastighet kan du kontakta oss på Byggevallens Elservice som är experter på laddare för elbilar.

 

När du ska installera laddbox i Dalarna

Vill du installera en laddbox i Dalarna kan du kontakta oss genom att använda formuläret på vår hemsida. Då kan vi återkomma till dig för att bestämma en dag och en tid då vi kan göra ett kostnadsfritt hembesök hos dig. Det gör vi för att dels kontrollera förutsättningarna för installationen men också lämna råd inför ditt köp av laddare. Vi kan erbjuda dig ett stort utbud av laddstolpar och laddboxar i olika storlekar och utföranden. Har du två bilar som behöver laddas samtidigt kan vi också erbjuda dig laddare med dubbla uttag som fördelar elektriciteten jämnt över de två uttagen.

 

Vad kostar det att installera en laddbox i Dalarna

En laddbox finns att köpa i flera olika prisklasser från några tusen kronor och uppåt. Därtill tillkommer installationen och det material som används för att montera laddaren. Vi kan erbjuda dig offerter där laddare, arbetskostnader och material ingår så att du vet exakt vad det kommer att kosta innan du påbörjar installationen av laddaren. När du ska installera en laddare för din elbil kan du använda dig av det nya skatteavdraget för grön teknik. Du kan göra ett avdrag på motsvarande 50 % av totalkostnaden, vilket inkluderar priset för laddaren, arbetskostnader och materialkostnader. Avdraget får du direkt på vår faktura så du slipper ligga ute med några pengar.

 

Kontakta oss för fri rådgivning

Vi på Byggevallens Elservice har yrkesutbildade medarbetare som är specialister på laddboxar, laddstationer och DC-laddare för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi utför våra tjänster i Dalarna med omnejd och kan erbjuda en helhetslösning där laddare, arbete och material ingår till ett fast pris. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra laddare eller för att erhålla kostnadsfri rådgivning i samband med att du ska installera en laddbox i Dalarna.

Ta hjälp av oss på Byggevallens Elservice!

Är du intresserad av att installera en laddbox i Dalarna? Fyll i formuläret nedan så återkommer våra auktoriserade elektriker med en offert inom kort!