Vi hjälper dig hitta den bästa laddboxen i Dalarna för dina behov

Det finns ett flertal olika lösningar som man kan använda sig av då man vill installera en laddbox i Dalarna, för eget bruk eller i kommersiellt syfte. Vi kan erbjuda dig helhetslösningar då du vill installera laddbox i Dalarna till rättvist pris.

Försäljningen av nya elbilar i Sverige fortsätter att öka och man tror att inom några år så kommer elbilarna att dominera marknaden. Det ställer krav på lösningar för att kunna ladda elbilar. Idag finns det färdiga lösningar för att installera en laddbox hemma så att man kan ladda sin elbil under natten. Även om det går att ladda i fastighetens vanliga eluttag så är det en osäker handling som kan leda till överhettning och elavbrott samtidigt som laddningen är begränsad. Med en laddbox i Dalarna får du en säker och tillförlitlig lösning som laddar din elbil med maximal prestanda och där du även enkelt kan se hur mycket el som du laddar din elbil med.

 

Olika lösningar för laddning av elbil

Vi på Byggevallens Elservice erbjuder laddboxar för privatpersoner, företag, kommersiella fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Vi kan tillhandhålla skräddarsydda tjänster för privat bruk eller för kommersiellt bruk. Genom webbsystem och appar kan man enkelt ta betalt för den elektricitet som man upplåter till elbilsägare då de laddar sina bilar. Du är välkommen att kontakta oss för med information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med den bästa lösningen för din laddbox i Dalarna.

 

Laddbox i Dalarna för företag eller bostadsrättsföreningar

Vill du kunna erbjuda din förening parkeringsplatser med laddstolpar? Vi kan hjälpa dig att hitta den mest optimala lösningen. I vårt sortiment av laddboxar finner du ett flertal olika laddare med olika egenskaper, utformning och med olika effekt. Vi kan också tillhandahålla olika betalsystem så att du enkelt kan ta betalt för den elektricitet som de används genom laddboxarna. För företag som har egen parkering kan en laddbox installeras så att personal eller kunder kan ladda sina bilar under tiden de är på arbetet eller då de besöker företaget. Att investera i en laddbox i Dalarna kan över tid ge en mycket bra avkastning.

 

Laddstation eller DC-laddare i Dalarna

För kommersiella fastighetsbolag eller företag som vill bygga en laddstation där man kan tillhandahålla med DC-laddare, vilket snabbt laddar upp bilens batteri, kan vi erbjuda en helhetslösning. Genom vårt samarbete med professionella leverantörer av laddningslösningar har du ett stort sortiment att välja från med olika egenskaper och funktioner. DC-laddare kan installeras på serviceställen, parkeringsplatser eller parkeringshus. De elbilsägare som främst använder DC-laddare är de som är i behov av att snabbt ladda upp bilens batteri för att kunna åka vidare.

 

Boka platsbesök för fri rådgivning kring ditt behov av laddbox i Dalarna

Genom vårt formulär kan du boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan komma ut och inspektera platsen där du vill installera laddare för elbilar. I samband med det lyssnar vi på dina önskemål och lämnar rådgivning och förslag på lösningar. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din installation av laddbox i Dalarna.

Ta hjälp av oss på Byggevallens Elservice!

Är du intresserad av att installera en laddbox i Dalarna? Fyll i formuläret nedan så återkommer våra auktoriserade elektriker med en offert inom kort!